GYIK

Mit vigyünk a babának a kórházba (távozásra a kórházból), hogyan öltöztessük?

- body, rugdalózó, sapka (időjárásnak függvényében vékony vagy vastag), takaró, kocsikabát (kardigán), overáll vagy hálózsák, ha tél lenne, textilpelus a baba feje alá, hordozó vagy mózeskosár.

- A ruhák kiválasztásánál vegyék figyelemben, hogy a baba nehezen viseli az öltöztetést, ezért ne vásároljanak bonyolultan záródó darabokat és kerüljék az olyan babaruhát, ami nyakrésznél gallérral, csipkével díszített ez zavarhatja a babát, mindig egy réteggel több legyen a babán, mint amibe jól érezzük magunkat.

 

Babaruha méretek és tisztítása

- általunk készített babaruhák méretezése a testmagasságon alapul, ezért a mérettáblázatoknál a hosszúságot tekintsék irányadónak.
- A babaruhák 100% pamut vagy magas pamuttartalmú kelméből készülnek, ezért magas hőfokon való mosás és szárítógép használata nem ajánlott, veszíthetnek méretükből, klórozni tilos, a minta hátoldalról vagy zsebkendőn keresztül vasalható.


Van lehetőség a vásárolt termék cseréjére esetleg visszavételére?

Igen! A vásárlás napjától számított 15 napon belül szívesen cseréljük, illetve visszavesszük a még használatban nem vett új terméket. Bővebben erről az ÁFSZ (árucikkek cseréje, elállási jog) részben olvashat.


Mennyiben kerül a szállítás?

Magyarország területén belül bárhová kézbesítjük rendelését. Csomagjainkat a Magyar Posta Logisztika szállítja.
Utánvételes fizetés esetén:10.000 FT értékig 990 FT
Előre utalás esetén: 10.000FT értékig 990 FT
10.000 FT feletti vásárlás esetén a szállítás költségét átvállaljuk, a szállítási díj ingyenes.


Mennyi idő múlva kapom kézhez a rendelésem?

Utánvétes fizetés esetén a vállalt szállítási határidő 10 munkanap.Természetesen,ha megrendelésállományunk nagysága lehetővé teszi a csomagokat hamarabb küldjük. A szállítást megelőző napon e-mailben és SMS-ben értesítjük.
Banki átutalás esetén az utalás beérkezését követő napon érkezik a futár.A fent megjelölt időtartam tehát tájékoztató jellegű.

Milyen kedvezményeket biztosít az áruház?

Kedvezmények:
Ingyenes házhozszállítás 10.000 FT feletti vásárlás esetén
Fogyasztói árkedvezményt biztosítunk minden ikerbabás vásárlónk részére, a kedvezmény mértéke 10% mely más kedvezménnyel nem vonható össze, ennek feltétele el kell küldeni e-mailben a jogosultságot bizonyító születési anyakönyvi kivonatokat.