Vásárlási, szállítási tájékoztató

A Vásárláshoz szükséges megismernie a vásárlás menetét és költségeit. Mielőtt regisztrálna, kérjük olvassa el áruházunk "Általános Szerződési Feltételek" tájékoztatóját.


Vásárlás menete:


- Áruházunkban csak regisztrált vásárlók vásárolhatnak. Amennyiben már regisztrált vásárló, adja meg felhasználónevét és jelszavát.
- Belépés után a megjelenő termékkategóriák közül választhat, a termékkategóriára való kattintás után megjelennek az abban a kategóriákban található termékek.
- Válassza ki a terméket, ami elnyerte tetszését, a kívánt szín, méret, darabszám megjelölése után a kosár gombra kattintva helyezheti azt a kosarába.
- Kosarának tartalmát megtekintheti a „Kosár" gomb megnyomásával, ha meggondolta volna magát valamelyik termék vásárlásával kapcsolatban, itt van lehetősége törölni azt kosarából.
- Adja meg, hová kéri a csomagot, illetve számlázási címét és a „megrendelés jóváhagyása" gomb megnyomásával véglegesítheti megrendelését.
- A rendelése után a megadott e-mail címre visszaigazolást fog kapni.
- A sikeres visszaigazoláshoz vagy a belépéshez szükséges regisztrációs kódot ahhoz, hogy el tudjuk juttatni Önhöz, kérem, előtte ellenőrizze e-mail fiókjának esetleg betelését, vagy a levelező rendszerében a levélszemét szűrését. Ezért kérjük, hogy regisztrációja alkalmával címünket Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezői rendszerében jelölje a megbízható feladók között.


Szállítási feltételek és határidő:


A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától 10-14 munkanap) napközben, 10.00-18.00 között fogadni tudják a küldeményt. A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.


Vásárlás költségei:

Csomagjainkat a Magyar Posta Logisztika szállítja.
10.000 Ft értékig a szállítási díj 990 Ft
10.000 Ft megrendelés felett a szállítási díj ingyenes.


Előre utalás esetén várja meg a visszaigazolást, a kiállított számla a küldeménnyel együtt érkezik.


A fenti árak Magyarország területére vonatkoznak. Külföldre jelenleg nem szállítunk, ezzel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Sikeres vásárlást!

bonbon-bababolt